Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro


Tro

Känner att det är viktigt att vi har vår tro.

vår egen ,tro.

På oss själva måste vi tro.

Det finns inga garantier för att andra gör det.

Finna styrkan i oss själva, våga visa vem vi är.

Det underlättar avsevärt !


Det finns inget rätt lr fel . Känn efter inom dig...

Du vet, du kan ! Lita på dig själv.




Övriga genrer av Tro
Läst 497 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-06 01:47



Bookmark and Share


  aol
härlig sann poesi ja så är det
2008-04-08

  Freeman
Tack för dina hoppfulla ord, en kick att få läsa, och tål att göras om och om igen! --<-<<@
2007-11-09

  hero40 VIP
Fina visdomsord
som applåderas
2007-10-11

  Lyckohäxan Enediel
Härlig uppmaning!
Lita på sin egen sanning :)
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Tro