Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man måste trots allt se om sig själv också.Ville bara belysa det lite.


Res dig ur askan!!


Du ser spillror överallt
ensamhet,ledsamhet,misär,vanmakt,kaos
Det gör ont att bevittna
Självklart gör du allt du kan
för att hälpa dessa trasiga spillror.

Det ser ut att fungera! Ett hopp tänds i ditt inre...

Men det var bara tillfälligt.

Du försöker återigen att ge av dig själv för att hjälpa
Tyvärr ger det ingen effekt.
Hjälpen går inte fram. Om o om igen..

Ingen effekt.

Ont rakt in i själen får du. Du vill så väl.

För att överleva själv bör du resa dig ur askan
borsta dig ren & fin igen.

Sug i dig ny & frisk energi
Ta nya tag i ditt liv istället.

Alla får från & med nu begå sina egna misstag.

Ditt liv får inte rasera det också.

Det gör ingen lycklig!!!




Övriga genrer av Tro
Läst 389 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-22 19:15



Bookmark and Share


    Tro
Så sant . Jag vet. Därför kan man behöva en knuff i rätt riktning.
Så lätt att tappa sig själv på vägen...
2008-03-22

  Larz Gustafsson VIP
Det är inte alltid så enkelt, ser du.
2008-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Tro