Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan


Längtan finns i min kropp

Längtan efter något

Det pirrar i kroppen, vibrerar

Vet inte vad jag längtar efter....

Men känslan finns i mitt bröst

Känslan av längtan, efter något

Vad är det jag saknar?

Konstigt att jag inte vet vad jag längtar efter

Det är en så stark känsla

Undrar så vad det kan vara

För mig känns det som om ALLA vet vad dom längtar efter

Varför inte jag?




Övriga genrer av Tro
Läst 381 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-10-06 02:21



Bookmark and Share


  fillatelli
Att längta kan vara så många saker..

Längta efter någon att sakna...
Längta efter frihet...
Längta efter närhet..
Längta efter uppmärksamhet
Längta efter hoppet...
Längta efter utmaningen

för att nämna ett fåtal...

När livet ser ut som ett ekorrhjul med samma dagliga rytm, lunk
och monotoni.. ingen skillnad i livet.
Då börjar sökandet istället för längtan & saknad... för att det är så många saker du längtar efter så att de blir svåra att hålla
i sär... Så var det för mig i alla fall.

Väldigt fin dikt... om ropet som tystnar.
2007-11-09

  Freeman
You\'re not alone...we\'re not alone...

Helt underbart att få ta del av dina innersta känslor och drömmar, tack!
2007-11-09

  Lyckohäxan Enediel
Längtan är en drivkraft i livet...jag tror inte att man behöver veta vad som finns i längtan...det är sunt att ha den där ändå...bara den inte tar överhand över annat =)
2007-11-07

  hero40 VIP
En fin längtan återgiven
med känsla
2007-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Tro