Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågetecken...


Vem är du? Undrar jag...

Hur tänker du? Jag förstår inte....


Känner mig överkörd. Av : Dig!

Mitt hjärta säger åt mig att hjälpa dig. Hjälpen tas emot. En stund.


Vem är du? Jag förstår inte....


Hjälpen du fick ,blev dumpad på tippen...

Hela din uppenbarelse skriker efter hjälp. Det gör ont att se.

Tänk om hjälpen du får, togs om hand...Slarva inte bort den!


Hur tänker du? Undrar jag....


Jag vill få dig att leva ett gott liv. Ett liv i glädje .

Snälla, ta emot min hjälp. Jag vill dig bara allt gott, som livet har att

erbjuda.







Övriga genrer av Tro
Läst 398 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-06 19:00



Bookmark and Share


  hero40 VIP
I bland kan det vara svårt
att hjälpa. Om hjälpen ej
tas emot, eller kan tas emot!
2007-12-03

  Freeman
Åh, som jag känner igen mig i dina ord...din kärlek strålar genom varje rad, men också din känsla av hopplöshet, desperation...vackert!!!
2007-11-09

  Lyckohäxan Enediel
Man kan ju tyvärr inte hjälpa alla...
Du har verkligen lyckats få med den där känslan....av att inte räcka till...fast man ger mer än någon kan förvänta sig.
2007-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Tro