Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror jag mår bra av att inte må bra

Jag tror jag glömt vad som är äkta med mig
jag vet inte om allting stämmer
allt det som jag känner för dig

Jag tror allt jag skriver aldrig varit på riktigt
det var bara överdramatik
behövde nåt som kunde kännas viktigt

allt jag gjorde var att lägga band på mig själv
band som kändes starka
men blev svagare varje helg

Jag tror jag mår bra av att inte må bra
att vara stängd och ensam
är det inte så man ska va?

Jag tror att jag nog aldrig blir kär
även om smärtan känns bra
blir det för tungt med allt som jag redan bär

Jag tror inte på historier med lyckliga slut
det har du bevisat
och jag har klarat mig utan lycka förut

aldrig tömt en flaska på egen hand
aldrig vågat försöka
alltid trott att det skulle leda mig närmare land

Jag tror jag mår bra av att inte må bra
att vara stängd och ensam
är det inte så man ska va?
är det inte bättre att frysa o låta vinden blåsa?
det känns alltid bättre än att bara stänga och låsa.




Fri vers av mr.chainsaw
Läst 424 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-09 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mr.chainsaw