Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hjärtkirurgi

tonerna var min nål
och orden var min tråd

fingrarna dansade över strängar
bedövningen kom sakta

börja med att öppna och hälla ut allting
infekterat och hopplöst

alla minnen och allt ruttet
rengör med gamla harmonier

sakta sy ihop orden till meningar
låt dem älska med ett ackord

punktera kött med en refräng
en blödning stoppad med en enkel ton

ur en ekande kropp stel och hård
får jag all medicin jag behöver

och en skalpell utav färgat trä
har väl aldrig räddat ett hjärta







Fri vers av mr.chainsaw
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-15 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mr.chainsaw