Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hustakens ninja

Tyst kastar han sig ut över kanten

maskerad och beväpnad

med svärdet på hans rygg

det kalla, välslipade stålet

är det enda spår han lämnar


Till slut står han på hennes balkong

ljudlöst

hennes andetag på andra sidan

viskar om värmen från hennes kropp


Han förblir en skugga

den här natten...




Fri vers av mr.chainsaw
Läst 302 gånger
Publicerad 2007-11-12 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mr.chainsaw