Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andningssvårigheter

du berättade för mig att du ville dö
jag sa \"där har jag också varit, mer än en gång\"
och jag återvänder ibland
du sa att du var avundssjuk

du sa att i natt vore en underbar natt att dö
jag frågade hur du kunde veta det
du sa titta bara på himlen, titta på alla stjärnor
se hur jävla fula alla stjärnor är

du sa att du brände dig på dagsljuset
och att gryningen var tillräckligt för att döda
ja sa \"kanske är du en vampyr\"
du sa det är möjligt att jag känner mig helt död inuti




Fri vers av mr.chainsaw
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-15 16:33



Bookmark and Share


    Morbide
vilken stark dikt. wow
2007-10-15
  > Nästa text
< Föregående

mr.chainsaw