Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stora flickor gråter inte

It\'s time to be a big girl now
And big girls don\'t cry

Naw! Är det inte en gullig snyft-låt som Fergie sjunger?
JAG AVSYR DEN!

Det är en sån där typisk låt som man gör enbart för att tjäna pengar, för att nästan alla småflickor fastnar för den för att \"hon sjunger ju om mig!\"

Och Fergie, hur gammal är hon? Minst 25, skulle tippa på snart 30?
\"It\'s time to be a big girl now\" Har inte du varit en stor flicka länge nu?!
Åh vad det stör mig!

\"And big girls don\'t cry\". Nehä? Vad kallar du då gamla tanter som gråter för att hon har förlorat sin älskade man? En liten flicka?
Och vad kallar du de flickor som är 28 och pressar ut en barn, och lipar av smärta och glädje? En baby?

Alla gråter någon gång, trots att de är 20, 30 eller 40!

Men visst är melodin gullig och låten söt, men jag säger nej till Fergies sätt att sälja sig själv till Fergies musikföretagen.

Men det är ju bara vad jag tycker, och jag är ju bara en \"Poet\" i mängden.




Övriga genrer av Uppochner
Läst 411 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-23 21:19



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Klämmer i med ett Amen o applåd!!
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Uppochner
Uppochner