Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG ÄLSKAR DITT HEMMA.

Gröna fönster med
glas av poesi och en dörr
hängandes på gångjärn
av frihet.
Tavlor från olika länder
på väggarna,
Stephen King-böcker
i hyllorna och
konstverk i trädgården.
Pianoklink, gitarrackord
och ord på franska.
En doft som aldrig
känts främmande nog
för att göra mig rädd.



(Och jag har bara trängt mig på.)




Fri vers av Lilla Fri
Läst 281 gånger
Publicerad 2007-11-14 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla Fri