Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade tårar.


Jag gråter så
lätt av pianoklink
när du sagt farväl.

Jag gråter så lätt
över mina halvlockar
när du sagt farväl.

Och när tårarna väl
börjat falla
vill jag inte stoppa
dem.


Inte ens
chokladpraliner
och doften av
lugn får mig att vilja
torka mina
våta kinder.


För jag vill nog ha
kanaler
i ansiktet trots
allt.





Bara inte du
ser dem mer.




Fri vers av Lilla Fri
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-29 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla Fri