Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saken är den att jag misstänker att vi inte kan komma varandra närmare.


När kärleken blivit ens allt.


Om vi kommer ännu
närmare varandra nu,
kommer vi aldrig kunna
skiljas åt utan att våra
själar blåser ut.




Fri vers av Lilla Fri
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-15 17:29



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Här kan man prata om närhet. Orden växer ut emot mig medan jag läser. Mäktigt
2008-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Lilla Fri