Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och det känns så jäkla bra

Det kommer aldrig komma en dag,
du kommer aldrig att få höra mig säga
att jag vill, eller behöver vara utan dig

Jag vill ge dig allt

Älskling håll bara om mig
Enkelt kontrollera mig
För dina armar, de håller borta ensamheten

När jag ser in i dina ögon
Då inser jag
Att allt jag behöver i mitt liv är du
Allt jag behöver i mitt liv Är du

För jag har aldrig kännt såhär av kärlek
aldrig kännt mig så bra
Älskade

Aldrig kännt såhär för någon
Och det känns så bra





Fri vers av Uppochner
Läst 368 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-14 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Uppochner
Uppochner