Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flodens vingar





den renaste kärleken
har floden den blöta


att älska sig själv är makt
till himmelen man drar


med makten i händerna
är döden borta


makten är kvar att
allt annat är dött




Fri vers av joje
Läst 408 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-11-24 09:36



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Åh det här var riktigt vackert skapat!!

Väldigt vackra formuleringar!

Ser även vem din syster är...och önskar mig samma lillebror som hon har! :)
2007-12-04
  > Nästa text
< Föregående

joje