Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kiss-addict

Okej, jag erkänner
Jag är en kyssoman
I och för sig var det kanske ingen hemlighet

Jag älskar alla sorters kyssar
Punkhångel,
Passionerat,
Lugnt och fint

Hångel på bio är nog underbarast
Man blir så där varm genom hela kroppen
Man får en sorts glöd genom sig
Blir helt glödhet och kan inte sluta

Ivriga kyssar är också ruggigt mysiga
Men lugna och passionerade har också sin fantastiska charm

Men den mest underbaraste kyssen är endå
Att få kyssa den man älskar.
Det känns som om tiden stannar,
som om man inte alls befinner sig där man egentligen är
Man vill bara ha mer, och mer, och mer.

Jag skulle byta ut 1000 kyssar,
mot bara en kyss från dig




Fri vers av Uppochner
Läst 377 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-26 22:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Uppochner
Uppochner