Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemlängtan.

Nu rundar jag husens
knutar
och krockar med folk på
morgonen.

Nu repar jag mina
klackar mot
kullersten och
känner hur jag saknar
gräset.

Nu är himmelen
aldrig svart
och stjärnbeströdd.


Nu finns det ingen
plats för mig att skrika.




Jag ångrar att jag
aldrig sa farväl.




Fri vers av Lilla Fri
Läst 249 gånger
Publicerad 2007-12-29 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla Fri