Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är det för mycket att be om att du ska rädda mig från livet? jag är ju skit skraj!

om du bara kunde finnas här ikväll
och rädda mig från allt som har med liv att göra
rädda mitt liv från idioternas brustna hjärtan
som skriker utav sorg.
klä av mig min smärta och låt mig vara
naken i kärleken för kläder har alltid varit tunga att bära

låt timglasets sand slå ut
och bilda en saharaöken
för det är just det jag ser
i dina ögon
en vilsen själ som springer runt och
söker ett billigt och stadigt hem för sitt hjärta.
kärlekens fattigdom gör ont idag,
ännu ondare gör det att inse att
man faktiskt är ensam.

Har du ställt din klocka?
du borde vara här n u.
ring på min dörrklocka och lyssna på melodin
du vet när du ska gå in,
rakt in i mitt hjärta.

men säg mig, varför söker du
och ser så vilsen ut?
kom och rädda mig ifrån livets hjärta
som i höst har brustit som en kvist på ett träd
jag är rädd,
kommer du eller inte?
Det är lixom kallt att stå uanför ditt fönster
och det gör ont att se hur du tar upp telefonen
och lägger på om och om igen..

kommer du eller inte?




Fri vers av ensamhet
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-01-01 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ensamhet
ensamhet