Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

save me

om du bara kunde finnas här ikväll
och rädda mig från allt som har med liv att göra
rädda mitt liv från idioternas brustna hjärtan
som skriker utav sorg.
klä av mig min smärta och låt mig vara
naken i kärleken för kläder har alltid varit tunga att bära

låt timglasets sand slå ut
och bilda en saharaöken
för det är just det jag ser
i dina ögon
en vilsen själ som springer runt och
söker ett billigt och stadigt hem för sitt hjärta.
kärlekens fattigdom gör ont idag,
ännu ondare gör det att inse att
man faktiskt är ensam.




Fri vers av ensamhet
Läst 390 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-28 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ensamhet
ensamhet