Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klamydia horan, toalett knullarn, jag är billig!


vilken billig slampa
stämplad som klamydia hora
ben som väger 2 kilo var
ögon som berättar om vilsenhet
rykten
som ristas in på hennes skåp
här vilar
klamydiahoran
fast stämplad i minnet på folk
knullad på toalett
av med oskuld
i ett rum med 2 andra par
som knullar
förtjänar ett rykte
vill bli stor
och känd

hemligheter
tunga tårar som faller
oförlåtande ord som skriks efter
när du går igenom korridoren
gråter på toaletten
ingen skulle ju få veta..

ett cigarett paket
en flaska hembränt
slagit på stort
en halva
går in i dimman
röker bort
halva ångesten
lite finns kvar
vill bara glömma
vill vara tuff
klamydia hora
ful tjej
ensam

3 timmar senare
på rygg
med någon över sig
som luktar
cigarett rök och vodka
stönar i hennes öra
hon faller in i dimman
drunknar i vattnet
hon är ute på
somnar in
vaknar upp nästa dag
med 200 procents ångest

nästa helg
behövs 2 cigarettpaket
en joint
och en ångesttablett
dimman
här kommer jag
klamydia horan
toalettknullarn
horan
k n u l l a m i g
jag är billig




Fri vers av ensamhet
Läst 784 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-06 23:40



Bookmark and Share


  Patrik Englund VIP
jag tycker den är lite ör brutal och hård, men jag gillar den ändå mycket. du är duktig på det här med att skriva.
2008-04-12

    absurdity
Jag är också billig, och slampa för övrigt
men en socialt accepterad sådan
2008-04-06

    pralinerfördödsdömda
verkligen en träffadne text, något jag känner igen. mycket bra skrivet, jag gillar den råa tonen..
applåd!
2008-04-06

    absurdity
kvinnor blir inte knullade
dom suger ur kraften ur mannen o inte tvärt om,
Blir för övrigt förbannad, så glad.. att jag inte är där..

säger som roul duke \'\'dont take no guts from these svines\'\'
tror de va så
2008-04-06
  > Nästa text
< Föregående

ensamhet
ensamhet