Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på uppbyggnad

vi är sånna som
aldrig når till himlen
hur mycket vi än försöker
och stjärnorna är bara en
sak
vi tittar på

din dröm du har i bakfickan
håller du hårt om
du sjunger
i din kropp och
du svänger mer än elvis

ska vi dansa fortare än
bilarna på motorvägen
för du verkar så lätt i ditt hjärta




Fri vers av ensamhet
Läst 511 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-11 20:51



Bookmark and Share


    annkajsafelicia
bra
fan va bra
2008-07-02
  > Nästa text
< Föregående

ensamhet
ensamhet