Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite humoristisk kanske.... men så sann ändå på n¨tt vis


HALLÅ! Min pappa är alkoholist och f.d narkoman kan jag få lite SYMPATI???


jag vet inte hur jag känner för dig
har funderat ett tag nu
jag vill inte såra dig
men
jag vet inte om vi
kommer leda någon vart.

varför kan du bara inte
låta mig lära känna dig
bara lite till
jag är inte den som
dömmer
jag är ju bra för dig
du behöver någon
som mig

men jag tycker om dig
bara så att jag inte
vet vad jag känner
men jag kysser inte mina
vänner men
jag vill bara att du ska veta
hur mitt hjärta slår

a
det slår inte för mig iallafall


men det är inte så att jag gråter
fastän tårarna faller så gråter
jag inte än

men kan vi inte ses lite till
bara en stund
vi kan lära känna varandra
vi tycker om varandra
ytterst lite

vadå
varför
vi passar inte
jag gråter inte

vet du
jag har en pappa som är alkoholist
jag har gråtit hela mitt liv

oj stackare förstår om du haft det tufft
men det är klart vi ska ses mer
du är ju du

jag är ju jag
som spelar ut min patetiska far
som ett säkert kort

men hallå
det funkar ju iallafall




Fri vers av ensamhet
Läst 834 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-05-11 14:56



Bookmark and Share


  aol
så smärtsamma rader blev så berörd
2008-08-18

  Carola Zettergren
Mycket bra poetat...håller med nedanstående!
2008-05-11

  inutimonster
klump i magen. svart humor möter allvar och jag gillar det.
2008-05-11
  > Nästa text
< Föregående

ensamhet
ensamhet