Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill hem till DIG!





när jag går
till Ikea så känner
jag det i timmar
kramp i benen


jag vill bara gå hem
utan allt i livet
eller känslor


julen är kramp
sommaren är kramp
allt är kramp
förutom du




Fri vers av joje
Läst 469 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-01-20 09:20



Bookmark and Share


  thyra
Bra känsla i dina ord! / Thyra
2008-01-20
  > Nästa text
< Föregående

joje