Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men jag kan inte hjälpa dig

Och du är den enda som finns kvar
som har bevarat allt i ditt hjärta
men du
är inte tillräckligt stark

Nej
för du är skör
som glas
trasig
som en krossad glasflaska

Du står still
panikslagen
darrar av rädsla
du kan inte röra dig
om du tar ett steg
trampar du på glasbitarna -
din egen krossade själ

och det
skulle
kväva
dig




Fri vers av Pezina
Läst 393 gånger
Publicerad 2005-05-24 21:09



Bookmark and Share


  Caroline.C
Fruktansvärt bra!

"Bara" en tolvårig tjej, men bra som tusen!
2005-07-14

    Cronan
WOW!

Vad mer behöver jag säga..?
2005-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Pezina