Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina hjärtan på de isfrostade bilfönsterna är bara lögner..


när du hämtade mig
varje dag efter skolan
så satt jag jämt och tittade ut
genom fönstret
då du frågade vilka
jag varit med på rasten
jag ljög,
som vanligt
jag var med någon
som sa att han skulle finnas där
jag tror det var ensamheten
som lekte med mig

idag ville jag bara
titta emot dig
och jag ville bara att du
skulle fråga igen
hur jag haft det i skolan
vilka jag varit med
om det har varit bra
för jag vet att jag hade ljugit
för dig för jag har
bara velat skita i skolan
och gått hem hela dagen
men
det hade inte gjort så ont
i mig
om du hade bara gett mig den känslan
att du brydde dig igen
att du skulle finnas där
om det nu var så om jag behövde dig
för det känns inte så längre,
mamma..

jag stod inne på toaletten idag och grät mamma
hora,slampa,idiot, cp, jävla cepe jag var
orden som stod skrivna med tush på väggen
skrek på mig
jag tittade på mig själv i spegeln
jag ville tycka synd om mig själv
skrika att jag har gått igenom
bra mycket mer än vad alla andra gjort

de skulle ändå bara tolka det som
att min uppväxt var något jag kunde flyta på
deras munnar skulle bara fortsätta gå
som en farlig vargs hunger efter kött
de skulle bara fortsätta äta upp mig inifrån
men vem har jag att vända mig till
när de jagar mig ur mitt eget liv
vem
jag sa vem
jag vill bara ha någon här
som
jag kan visa,
att jag är väl en jävla bra idiot
jag vill bara jag kan
utan att de ska misstolkas

jag vill bara ha någon här
som förstod..




Fri vers av ensamhet
Läst 467 gånger
Publicerad 2008-01-31 21:20



Bookmark and Share


    vilgot hellros
den berörde
2008-03-09

    saraahbohlin
vad fint, känsloladdat.
2008-02-09

  Patrik Englund VIP
fan vad den berörde mig. fyfan vad bra.
2008-02-07
  > Nästa text
< Föregående

ensamhet
ensamhet