Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

likt en slyna som ville knulla, men jag var bara nyfiken.

hur kan det kännas så rätt just då
men i efterhand så fel
jag vibrerar av smärta
det gör ont i mig.
de tårar som vill rinna
har fastnat i hjärtat
som jag lagt på is
jag vill kyla det
och aldrig mer vara så dum
aldrig mer
vara så varm...

jag är ingen tjej
du leker med
bara sådär ibland
jag håller kvar
vid ett rep
som jag binder vid dig
men,
jag band inget med dig
vill aldrig att du ringer
vill inte att du hör av dig
ditt ansikte
är inget jag längre vill se
du skrämmer mig
du gör vibrationerna i mig
du dödar mig..

men ändå
jag vill att du ska skriva
iallafall hej.
höra om jag mår bra
om det känns bra
förklara..

jag begär,
jag vill bara
men jag vill inte
jag vill inte se dig mer
ditt namn
hjärta mitt
är inte något som faller
det fastnar
i folks munnar
för vi är inte perfekt
inte bra heller för den delen
vi är ingenting
ett ostartat kapitel
men en smygbörjan på ett förord
men inget mer..

förordet
gör bara så jäkla ont
det gör ju för i helvete hela boken
skulle det börja
\"jo vi knulla, sen sa vi hej.
likt en slyna
som var kåt..
men jag var bara liten
och ville testa\"

sen en hälsning till mamma,
jag vill gråta i ditt knä
bara ha dig här
nu..




Fri vers av ensamhet
Läst 724 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-03-09 01:27



Bookmark and Share


  Linen
god, jag är så glad att jag inte är tonåring längre. vad ska jag säga; smärtan går över, men the marks still remain...
2008-03-28

  vetlandaslyna
i min dagbok. igen. det börjar skrämma mig.
men du skriver så det känns och fan, det löser sig! (visst? det måste det göra?)
2008-03-27

  Michaela Dutius
Väl skrivet om svår upplevelse.
2008-03-09

  Patrik Englund VIP
berör, väldigt mýcket.

spec slutet.
2008-03-09
  > Nästa text
< Föregående

ensamhet
ensamhet