Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför? Varför sitter du i nätet som du vet att du aldrig kommer ifrån?


Varför?

Varför?
Varför sitter du där med dina täckta armar?
Armarna som är som är täckta av ärr.
Varför sitter du i nätet som du vet att du aldrig kommer ifrån?




Fri vers av olivia-bill
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-12 13:56



Bookmark and Share


  Svarta ord, vitt papper
Mycket bättre! Nu är den jättefin! <3
2008-04-12

  Svarta ord, vitt papper
Livi, sötunge, det stavas täckta! <3 ;) Väldigt typiskt mig att rätta sådär men aja... ;)
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

olivia-bill
olivia-bill