Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mina älskade vänner!


Ni, Ni och Vi

De säger att vi kommer skiljas, men kommer vi?
Ingen vet förutom vi!
Och jag vet att det aldrig kommer gå.

Även om vi inte går i samma klass så kommer vi alltid finns hos varandra.
Även om du tänker hoppa så kommer du tänka på oss och fortsätta leva.
Leva ett liv som du aldrig vill ta slut!

Men om en av oss ger upp, kommer vi andra dö av sorg.
Det kommer alltid att vara vi, även om vi bråkar, även när vi dör.
Vi kommer leva tillsammans i alla evighet och aldrig ge upp!




Fri vers av olivia-bill
Läst 264 gånger
Publicerad 2008-05-29 19:18



Bookmark and Share


  Uppe bland molnen
Och nu gråter jag andra gången <3 *cry*
2008-08-16

  Svarta ord, vitt papper
Fan Livi, jag kan inte läsa sånahär dikter, jag gråter ju försjutton *cry*<3 Älskar digh!
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

olivia-bill
olivia-bill