Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta blöder

Du är där, jag är här.
Du känner mig inte, men jag vet allt om dig.
Du har aldrig sätt mig, jag ser dig hela tiden.

Du tar all tid i mitt liv.
Du vet inte mitt namn.

Mitt hjärta blöder för dig.




Fri vers av olivia-bill
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-12 14:30



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
jag berörs av denna text...som så oförklarat söker sina svar../B
2008-04-12

  Svarta ord, vitt papper
Bara skämtade, där skrev jag också fel, det stavas ju sett... Åtminstonde där... ;P
2008-04-12

  Svarta ord, vitt papper
Livi, asvacker, om bill va? Anyway, nu kmr stavningspolisen *det har blivvit ngn sort psykisk tvångstanke att rätta mina kompisars stavningsfel, har du märkt det* det stavas sätt, förövrigt asvacker!
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

olivia-bill
olivia-bill