Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs den om du är på flum humör!


Den lilla hamstern Hiki-FlumFlum

Det var en gång en gång som låg på månen, men gången var ingen gång för det var en stig...

Och stigen var ingen stig, för det var en sjö som hette Stig! Och vid stigen bodde det en liten hamster som hette Hiki-FlumFlum, som var en råsa hamster som åt muffins med mjölk 24 7!

En dag kom Hiki-FlumFlums vän Plutteugglan, som skulle sova hos
Hiki-FlumFlum!

Då berättade Hiki-FlumFlum en spökhistoria så att Plutteugllan inte kunded sova!

Nästa dag var det julafton och då ville Hiki-FlumFlum baka Körsbärsträd, men det ville inte Plutteugllan å då sa Hiki-FlumFlum:

- Nu bakar du 100 körsbärsträd för annars bakar vi BULLAR!!!!

Men då blev Plutteugllan jättearg och slängde ett gem på Hiki-FlumFlum, men då kom Darth Vader och åt upp alla kakor som fanns!

Då tog Hiki-FlumFlum Darth Vaders höger sko och började plantera blommor i den!
Plutteugglan blev jätterädd och hämtade Supergrisen, som tog Darth Vaders vänster sko och planterade en blomma i den också...

Plötsligt började Hiki-FlumFlum och Darth Vader baka kjörsbärsträd.
Och sen kom Hund-Grisen, men då så tog Supergrisen Hiki-FlumFlums dammsugare och sög upp allt damm. Då blev Hiki-FlumFlum jättearg på Supergrisen och började måla Supergrisens svans!

Men så började det växa körsbärsträd utan för huset som låg vid sjön som hette Stig som inte var en stig, men var en gång en stig som var en sjö som låg vid ett hus som var på månen som var råsa.



SLUT!!!!!!!!!!!!!!!!




Prosa (Novell) av olivia-bill
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-28 17:42



Bookmark and Share


  camillala
haha applåder
2008-05-28
  > Nästa text
< Föregående

olivia-bill
olivia-bill