Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-vissa går bara inte \"vidare\", typ...


Det finns en plats för var och en!



I hobbyaffärens avdelning
för elektriska modelljärnvägar
tillhandahålles kulisser med
sydtyska landskap
-Jag tar en sådan, tack,
och en fempack människor

Mina människor har mycket att säga,
men intet att yttra
De sitter och väntar på tåg,
men stiger aldrig på
de sitter fast på sina bänkar

Jag fann en dag ett papper
som en av dem hade klottrat på
Det var en dikt. Den började:

\"Min hembygds sköna dal
med evigt gröna träd
Att vänta blev jag neder satt\"

Jag tittade på mannen, sorgset
- Du kan stanna där du är, sa jag,
tyvärr så gick du inte vidare!

(Och tågens dörrar går förresten
inte att öppna)




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-17 15:54



Bookmark and Share


  vera gade VIP
Minns - \"och en fempack människor\"- undrar om man är med i paketet?
2008-04-22

  Gunwale VIP
Hopp kan förflytta skjutdörrar!
2008-04-17

  noname_realmind
Underbar satir... på egentligen något helt annat...

**applåd**
2008-04-17

  Gunwale VIP
Till Magnus: Nej, då skulle ju alla dörrar vara stängda. Jag ville att han skulle få ha kvar sitt hopp.
2008-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP