Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De handlar lite om hur jobbigt ja har de i skolan me en kille och inte får någon hjälp alls av lärare av bara mina kära vänner...


Om mina känslor


Fattar inte va ni tänker me??
Ser ni inte att han trycker ner mig??
Trodde att ja kunde lita på er men ja hade fel om er vuxna..
Pallar inte av att se dig.
Räcker inte de att du har redan tryckt ner mig..
Men ja tänker aldrig låta dig vinna över mig.
Ska kämpa för de ja lever för.
kan inte till låta att du gör illa mig hela tiden.
Har så svårt att sova på nätterna drömmer om dig att du tar på mig & när du trampar ner mig som en dörrmatta.
Att ingen utav de vaxna tar sitt ansvar och ta tag i dig..
Känner mig så ensam i mitt hörn som du har tryckt ner mig i.
Är glad för att mina vänner kommer att vittna mot dig..
Mina sår kommer inte att läka för än du är borta från skolan..




Övriga genrer av Jessica B
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-04 18:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica B
Jessica B