Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De hanslar om hur dåligt ja mår:(


Ljuset...


Känner ljuset som värmmer bakom min rygg.
Tiden e inte inne än.
De finns så mycke ja vill hinna me innan ja går in i ljuset.
Tänk om ja kunde få årdning på mitt liv.
Alla mina sår har inte läkt än.
Har han min ängel som ja älskar mest av allt.
Vill aldrig försvinna ur detta liv me min ängel vid min sida.
Ljuset ger sig aldrig.
Vill att ja ska gå in i ljuset men ja kommer aldrig kunna säga hej då till alla dom ja älskar mest av allt som har betyt något för mig.
Hoppas att ja kommer att få träffa er på andra sidan en vacker dag.
Tittar upp ser ljuset som närmar sig ännu nämre.
Går in försiktigt tittar ner där ja ligger.
Hör en röst som ropar på mig..
Känner igen rösten innen i detta ljus.
Ser ansiktet sakta komma mot mig de e min kära morfar som ja har saknat mesat av allt.
Släpper min morfar som ja har saknat så mycke tittar ner på mig..
Gick från ljuset ner till min kropp.
Vaknar till me en tår som runnit ner för min kind.
Trodde aldrig att man skulle vara nära döden när man mår skit..




Övriga genrer av Jessica B
Läst 185 gånger
Publicerad 2008-05-04 18:58



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En varm kram- du har beskrivit det så fint och så måleriskt att man verkligen känner det du känner
2008-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Jessica B
Jessica B