Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni som är två

Jag kan se er, ni som är två
Genom rutan ser jag skamlöst på er två.
Som ni skrattar, ni som är två,
Och som ni grälar, när ingen ser på.
Det är så flyktigt, ni som är två
Inget att förlita sig på
Mitt hjärta slets ur kroppen, ni som är två




Fri vers av Jannica Nattzkatta Engdahl
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-14 15:35



Bookmark and Share


  e.m.m.y
Sanningen
2008-05-14

  Larz Gustafsson VIP
\"Happy loving couples make it look so easy\" (Joe Jackson)
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Jannica Nattzkatta Engdahl