Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löften

Att älska är att äga en annans hjärta
Du som äger mitt, från dagen då jag föddes,
har du lovat att hantera det varsamt?
Har du lovat att det aldrig kommer skadas?
Var det fel av dig att lova
eller fel av mig att tro?
Du vet, en mammas löften,
i en dotter bygger bo.




Fri vers av Jannica Nattzkatta Engdahl
Läst 374 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-14 17:00



Bookmark and Share


  aol
underbar
2008-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Jannica Nattzkatta Engdahl