Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kan jag få honom tillbaka?

Jag tror att han var min
Om bara för ett ögonblick
Om bara för en kort sekund
Jag tror jag kunde varit hon
Kan han se igenom mig?
se hur jag ber om en chans?
Hur kan jag vinna honom åter?
Är det bara tiden som förlåter?
Allt jag borde sagt
Allt jag borde...
Men får jag säga till ett dött försvar?
Jag trodde att han skulle finnas kvar
Jag trodde att det fanns mer tid
Att jag kunde vinna utan strid...




Fri vers av Jannica Nattzkatta Engdahl
Läst 435 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-14 17:39



Bookmark and Share


  aol
s vackert blev så berörd
läs min dikt kär den öskar jag dej och du kommer att få den
2008-05-16

  camillala
det här var mycket tilltalande!
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Jannica Nattzkatta Engdahl