Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väsen

Det tog mig lång tid att förstå
hur och var jag skulle leta
Det fanns inget annat sätt
än att leta inom mig.
Djupt i själ och hjärta
Djupt i tro och minne
danades ett väsen,
ett stoft av en person
Jag tog allt jag kunde finna
och jag pusslade ett slag
och av alla dessa bitar
blev mitt nya fria jag




Fri vers av Jannica Nattzkatta Engdahl
Läst 318 gånger
Publicerad 2008-05-15 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jannica Nattzkatta Engdahl