Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset föll på honom

Han har ju rätt
Du håller absolut med
Det han säger är alldeles riktigt
Och oerhört viktigt
Han står på scenen och talar
I publiken sitter du och lyssnar
Du känner dig modig och stark
och redo att stå för det du tror på.

När du går hem har du redan glömt
Du var så modig
och stark
Men bara så länge ljuset föll på honom
och inte på dig

Du ville förändra världen
så länge ljuset föll på honom
och inte på dig




Fri vers av Jannica Nattzkatta Engdahl
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-14 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jannica Nattzkatta Engdahl