Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Timmar

Timmar i tankar
Tankar i kaos
Kaos blir till vardag
Vardag till skräck
Skräcken förlamar
Skräcken gör ond
Ondska som sårar
Som sårar igen
Timmar i tårar
Tårar i kaos
Kaos blir förlåt
Förlåt blir förgäves
Förgäves gör ont
Ondskan förlamar
Och sårar på nytt
Timmar och timmar
Blir dagar och år
Dagar och år blir tankar som flytt




Fri vers av Jannica Nattzkatta Engdahl
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-14 15:55



Bookmark and Share


  e.m.m.y
Gud vad vackert! Det var verkligen fint.
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Jannica Nattzkatta Engdahl