Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rik och Känd

När jag blir publicerad
när jag blir rik och känd
Då kan alla dom som läser
mina rader, min novell
dom kan leta i vart stycke
varje bok, i varje pärm
efter nåt, en liten hälsning
tack, förlåt eller beröm.
Men mellan känslofyllda strofer
Lämnas aldrig någon plats
Inget budskap mellan rader
Inget ”sånt jag borde sagt”

Men ni som alltid fanns där,
ni som följde mina steg
Ni ska aldrig nånsin undra
aldrig skärskåda en rad
För ni ska alltid veta
utan minsta undantag
att mina dikter, mina sånger
mina verk som blir allt fler,
ja, allt jag kommer skriva,
allt jag skriver, allt jag skrev
det man kallar för mitt livsverk
dedikerar jag till er.




Fri vers av Jannica Nattzkatta Engdahl
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-14 16:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Utmärkt!
Vackert!
Jag kommer att tänka på Violetta Parras\' fina sång \"Jag vill tacka livet\".
2008-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Jannica Nattzkatta Engdahl