Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du älskar inte henne!

Där ni har glöd
skulle vi ha eldstorm
Där ni har ömhet
skulle vår passion skaka jorden
Där ni förstår varandra
skulle vi se in i öppna själar
Där du tror att du är lycklig
skulle jag få ditt hjärta att sjunga.
Det finns mer än det du tror du funnit...
Jag vet, och kanske även du kan ana
Jag klöser hål i universums svärta
Hur tog du dig in i mitt låsta hjärta?




Fri vers av Jannica Nattzkatta Engdahl
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-14 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jannica Nattzkatta Engdahl