Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommaren är här:)


Sommaren här nu.
Känner hur solen värmmer hela min kropp.
De så himla varmt att man kan bara svalka sig i vattnet me all små fiskar som simmar runt bennen åå de känns lent men de killar så himla mycke..
Går på en grön matta som känns len under fötterna och få känna hur de rör sig av vindens sus..
Tänk va skönt att få sitta under ett träd och känna vinden som rör vid håret som en len kam.
Tittar upp mot himlen ser ur sakta molnen rör på sig väldig försiktigt för att inte få möta varandra.
Ser hur dom föreställer olika saker som man tycker e så himla fint..
Ser ett hjärta som sakta slår och rör på sig.
De e en helt underbar dag.




Fri vers av Jessica B
Läst 209 gånger
Publicerad 2008-06-09 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica B
Jessica B