Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vän har gått bort här är en dikt bara för honom. R.I.P Henrik


Saknaden


Ligger ensam i min säng tittar på väggen.
Försöker att somna men de går inte känner en kall hand som rör vid min bara rygg.
Vänder mig hastigt om så finns ingen där.
Känner hur kallt de blir brevid mig.
Ska ja vända mig eller ska ja ligga kvar.
Hör en röst som viskar mitt namn i örat mitt.
Hela kroppen fick gås hud.
Vänder mig sakta och ser dig.
Hoppar upp ur sängen av räddsla.
Blundar för de ja ser.
Tittar igen men då var du borta.
Ville att du skulle stanna kvar.
Sätter mig i sängen igen me huvudet i knät.
Sagta kommer en tår.
När tåren har fallit ner mot golvet så hör ja din röst så viska så svagt.
Men ja hör dig.
Sitter helt tyst försöker att lyssna va du e nån stans.
Känner någon som sätter sig brevid mig.
Tittar de va du.
Du blev den vackraste ängeln i hela världen.
De e härligt att du e här.
Ville säga en sak till dig min vän för ja fick aldrig säga de ja ville säga till dig när du gick bort.
Ja älskar dig du betydde allt för mig.
Fattar inte varför du öppnade porten till din egna lilla värld och lämna allt bakom dig.
Saknar dig så himla mycke.
Men de e svårt att fatta att du aldrig mera kommer att komma tillbaka till detta liv.
Alla e lessan för att du e borta.
Nu vet ja varför du besökte just hos mig.
Du ville säga att ja inte skulle gråta mer att du alltid kommer att finnas hos mig och du kommer alltid att vaka över mig.
En tår kom du skulle tårka bort den men tåren röde sig inte ur fläcken.
Du kommer alltid att vara den underbara ängeln.
Saknar den tiden vi pratade på telefon och skickade sms till varan.
Ja kommer aldrig att glömma dig Henrik min vän.




Fri vers av Jessica B
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-18 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica B
Jessica B