Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlen din


Ser himlen är blå och de vita molnen som liknar nått fint.
När ja tittar upp igen så påminner de om dig.
Kan inte fatta att du e där uppe just nu.

Varför skulle du lämna mig kvar just här?
Allt om kring mig blev svart och kallt.
Försöker att ta mig där ifrån.
De regnar och blåser.

Märker att de e mitt hjärtas väder.
För ja saknar dig så himla mycke.
Glömmer aldrig din röst som sa att ja vill bort från detta liv.
Men försökte att hindra dig men de va försent.

Tänk om ja kunde hindra dig från all smärta som du fick känna.
Juts nu så känner ja all denna smärta som du har haft.
Fick aldrig säga nått fint ord till dig.
Ångrar att ja inte sa de när du fanns i livet.

Ååå känner kniven som går in i magen min.
Allt blir bara mörkare och mörkare för varje knivhugg i magen min.
Trodde att du skulle rädda mig uppe ur himlen din.
Inget ljus har synnets till än.
Vill vara hos dig och se om du har de bra.

Har mer att leva för.
Måste lösa allt först innan ja går in i ljuset när de syns till.
Trodde aldrig att detta skulle göra så ont.
Kan ingen skuta mig rakt igenom mitt huvud så går allt mycke snabbar plus att man slipper känna all denna smärta.
Allt för att ja ska få komma upp till dig.

Vill att du ska veta att ja älskade dig värkligen.
Du betydde allt för mig.
Försökte att göra allt för dig så mycke de bara gick.
Men du försvann.
Saknar dig så himla mycke.




Fri vers av Jessica B
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-18 10:01



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Smärtsam läsning men väl beskrivet.
Applåd!
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Jessica B
Jessica B