Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vän


De finns alltid nått som sårar och gör ont i ens liv.
Men alltid så kan man inte gå i genom de.
Man går under istället för man inte hur man ska hanskas me de.
De e inte alltid man kan prata me nån om de.
Många som blir sårade och som gör ännu onader dom döljer de.
Bara en riktig vän kan se igenom än va som är fel eller om man e nere.
Om du e den sanna vännen så hjälp henne upp ur de som sårar och gör ont.
Visste att du skulle hjälpa henne upp ur denna skit och all denna tid du har haft på dig innan hon hade rammlat ner i skiten.




Fri vers av Jessica B
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-23 20:36



Bookmark and Share


    Skrivarn
Du har helt rätt!
2008-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Jessica B
Jessica B