Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smärta och sorg


Illa behandlad, sårad och ner tryckt i sorgen min.
Hur ska man veta att man ens finns i allt de här?
Svek blir till hat.
Vem ska man lita på?
Trampa på mig en gång de gör mig inget.
Trampa på mig en gång till de e bara för mycke.
Ser ja ut som en dörrmata som man ska trampa på bara för att ni tror att ni e välkomna?
Ja tror inte de du.
E trött på all denna skit.
Varför slössa tid på att trycka ner mig?
En vacker dag när ja kommer upp och blir starkare än er så kommer ni att få igen för alla gånger ni har trampat på mig.

Tänk om bara döden kunde komma och få stopp på denna smärta ja känner.
Vill ligga i en kista och bli bränd.
Ligga under jorden som e så kall men svalkande för alla djupa sår och sorger..
Vill gråra en sista gång innan döden kommer och ta mig.
Tänk om all smärta kunde svalna för en ängel som kunde rädda mig från allt detta men de finns ingen ängel just nu som kan rädda mig.
E borta för all framtid.
Ingen saknar mig.
Döljar sina djupa sår för mig när ja e borta.




Fri vers av Jessica B
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-23 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica B
Jessica B