Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp mig fri


Känner mig ensam.
Såren bara svider.
Hur ska ja kunna leva detta livet.
Kan inte vara glad kan ej skratta.
När ja försöker så känns de som att nått hindrar mig som om nån har satt en kork i min hals.
Inget ljud kommer ut alls.
Känner bara sorg och mina djupa sår som bränner innuti i mig.
Va ska ja ta mig till?
Kan ej längre sova eller äta.
Natten närmar sig.
Ligger i sängen höra mina tanker som sveper runt i rummet.
Vet inte hur ja ska få stopp på all onda tankar.
Kan ej äta de känns som att man ska spy upp allt.
De e bara stopp i min strupe.
Vill ha en sann vän kan rädda mig från all denna skit.
Har ingen lust att leva så här.
Ligger nere på baken har svårt att få luft.
Ingen hör mina skrik eller ser all denna smärta som ja bär på.
Snälla hjälp mig ur detta mörka rum.
Slå sönder denna svarta ruta och släpp mig fri.




Fri vers av Jessica B
Läst 214 gånger
Publicerad 2008-07-09 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica B
Jessica B