Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen


Kommer aldrig glömma alla minnen man har fått vara me om.
Bra och dåliga minnen.
Hade en bra tid när allt tog slut men ändå för bedrövligt.

Alla falska rykten som briders sig hit och dit.
Fattar inte hur ni orkar me sånt när man ligger ner.

Trampa på mig gör de.
De har ni alltid gjort.
Kommer aldrig att förlåta min vän som gjorde mina sår ännu djupare i sorgens sken.

Tack för inget.
Ställde alltid upp dig men skit tillbaka.
Va e de för en vän?

Kommer ja alltid att leva i denna smärta?
De e nu mer än ett årsen du tog honom ifrån mig.
Kommer aldrig att glömma den dagen.
Du såg hur ja bara började att rasa.
Mitt blod droppar för vare setg ja tog i denna kalla värld som du har förstört.
Ser du inte min sorg och blodt som rinner ur mina armar.
Visste att du inte skulle bry dig.

Detta minnet kommer ja alltid få leva me.
Tack vare dig.
Ja vet att ni gjorde de för att göra mig svartsjuk men de funkar inte på mig.

Har redan ett fint minne dom ja delar me en underbar person.
Kommer alltid att älska dig min underbara ängel.




Fri vers av Jessica B
Läst 391 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-22 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica B
Jessica B