Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängeln e min Bror


Han e en underbar ängel till bror.
Vi är jord av samma kött och blod.

Alla dagar vi e från varandra desto mer saknar ja denna ängel.
Du har funnits hela tiden vid min sida.
Han e min egna lille bror som e ängel me de lyssande vingarna.
Ett liv utan dig de finns bara inte.
Kan ej tänka så ett liv utan denna fina fira ängel som e min bror.
Vill me vara så stark och vacker.

Världens finaste ängel har hjälpt mig upp många gånger.
Visat att du finns alltid där för mig.
E glad för att du finns i denna värld me mig.
Min ängel bror betyder allt för mig.
Låt oss aldrig växa ifrån varandra.
Syskon behöver varandra.

Du vinner alltid mitt hjärta.
Glömmer aldrig alla gånger ja har gråtit in för dig.
Du tog väl hand om mig.
Läkte alla mina djupaste sår.
Kan ej dölja all smärta eller hemligheter.
Du ser rätt igenom mig.
Min bror är en äkta vara.
Vill vara som dig.
Ja vill att du ska veta att ja älskar dig min underbara bror me ett hjärta jord av de finaste guld.
Försvinn aldrig ur mitt liv.




Fri vers av Jessica B
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-22 23:10



Bookmark and Share


    Skrivarn
Du visar i denna dikt hur mycket du gillar o hur värdefull din bror är för dig!
2008-07-23

  Lyckohäxan Enediel
Åh så fint skrivet! Din kärlek till din bror syns tydligt genom alla raderna...och ååååh syskonkärlek är tametusan underbart!
2008-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Jessica B
Jessica B