Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utbjudna


För moln finns inte för,
i dem inte i,
hos dem inte hos

De glider inte på himlen
är inte stora vita vackra

Bara för oss glidande
för oss finns himmel
finns moln
finns finns
och finns inte

En fråga om efterfrågan




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-26 16:54



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
det finns glidmedel och så finns det torrbollar, glidare, hårtorkar och så finns det pratbubblor, så fort du tänker och någon börjar prata med dig som spricker bubblan vilken din dröm fanns i och då finns den bubbland inte längre fast den finndes så nyss
2008-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP