Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppas att ni fattar va denna text handlar om.


Slutet!


Börjar att närma mig slutet av detta liv.
Får bara känna smärta och deprissoner som gör ondare än tusen slag i magen.
Var finns denna ängel som man mest behöver just nu?
Snälla visa mig vägen och ljuset.
Ta mig här ifrån denna onda värld.

Döljer alla mina djupaste sår in för er alla andra.
Säger att ja mår bra men menar inte de på de visset.
Känner rakbladet sagta gå in i huden på min arm.
Ser på blodet som rinner på min arm ner för armen och landar på glovet.
Röda droppen har nått att dölja för er alla.
Att smärtan kommer aldrig att ta slut utan kommer att göra ondare för varje dag som går.

De finns inget stopp alls för all denna smärta och djupa deprissoner.
Känner mig ensam och naken.
Detta e nog slutet på mitt lidande.
Alla mina bra och dåliga minnen kommer att förlja me mig ner i graven.
De e inte många som vet var den djupaste och ondaste hemligheten är.
Kommer aldrig att berätta de.
de ska hänga me in i min död och när ljuset tar mig och visar mig vägen upp mot himlen där alla dom ja älskar e just nu.
Kommer aldrig mer att få känna smärta och dom djupa sår som gör ont och bränner sönder mig inne ifrån.
Nu e de slutet min vän.




Fri vers av Jessica B
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-27 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica B
Jessica B